Art Studio & Madu Emas Ar-Rugayah

Assalamualaikum semua ,

sudah sekian lama,owner dah tak buka blog ini . Jadi pada hari ini saya akan mulakan satu cerita yang amat menarik ! Sebelum itu , readers nampak tak kat title uh? ha itu la art studio yang baru mula perniagaan ye . Jadi saya disini ingin berkongsi sedikit maklumat tentang art studio ni . Ia berkenan dengan our nature , photography dan lain2 .Art studio ni baru ditubuhkan beberapa minggu/hari yang lalu . Ok sebelum itu saya nak promotekan satu barang iaitu Madu emas Ar-Rubayah . pernah dengar tak? ok madu ni banyak khasiat ye aw , tengok la gambar dekat bawah ni :-

 
ok , penghantaran adalah percuma bangi - kajang sahaja , harga madu ni RM49.90 ... anda semua boleh buat panggilan 012-3859995 (azrul) . Kalau berminat dan ingin membeli boleh buat panggilan atau sms . Ok kita berbalik pada cerita art studio kita ni . Ar studio ni baru nak mulakan perniagaan , saya sebagai promoter nak bagi tahu art studio ni mempunyai banyak gambar2 yang cantik sangat . Kalau anda semua berminat boleh email kepada E-mail : inquiry@artstudio.com.my dan boleh pergi ke tempat ye di Keramat Mall, Jalan Datuk Keramat, 54000 Kuala Lumpur . Instagram : Art_Gallery . Tel:012-3958320 
ok ni adalah salah satu contoh gambar artstudio

Comment or make a call for this compony .Madu Emas Ar-Rugayah (012-3859995) & Art studio (012-3958320)


No comments :