Today is Exam


Assalamualaikum,kalau korang tengok atas tue tak ada makna dengan entry,Zima saja nak test korang hahax....Tomorrow is first exam for this year!!!Jyeah and tomorrow is favourite subjek BM n Science...but I still does not confident for this exam...my member says you must confident,if you confident trust me you will get high score....I trust my member says but I still think and think n study for tomorrow...I'm sure I will get high score that I want...Amin!! =D .One week exam,7 month is PMR for the last batch 98'...I'm sure all I say,I do it.....until I get 8A' in PMR...and my family proud to me =)...Oklah...Zima nak out....sorry kalau entry sikit jer...and kalau ada salah dalam speaking Zima tue...bagi tahu!! Ok Assalamualaikum =)

2 comments :

nsyamMie said...

good luck! http://goo.gl/oepeb

EyRrA ZeRrA said...

http://eyrrazerra.blogspot.com/2013/04/segmen-cerita-saya-paling-ohsem-by.html

Mari join segmen yang Eyrra buat ni... Jom menjadi pengarah filem dalam segmen Eyrra ni.. Buat entry yang ringkas n padat jalan ceritanya... Mari mari mencuba... siapa kah cerita yang paling ohsem antara-antara blogger yang join segmen Eyrra ni...