Sick :(


Hey! should I say that I sick because eat ice cream....tup2...yesterday I suddenly cold Oh my why :( ...because by my own family. WHO?But tomorrow is school should I go ( let me think) Oh I should go because I don't miss my school subject....is only 7 months for PMR (oh my girl)
Ok..my homework does not done...Oh my girl...should I do....Now I'm lazy....(don't lazy2,will not work) 

Haaha...speaking kejap...ok tak BI zima tu....kalau betulll (Alhamdulillah)Kalau salah...bagi tahu Zima...Zima tengah nak bagus dalm BI nie...kalau korang tengok gambar atas tue memang Zima tengah demam but my mom and dad....tak tahu Zima demam,sebab Zima takut makan ubat hahax..korang yang baca entry nie jangan bagi tahu ibu ngan ayah Zima tau....hahax just kiding ;)

Ok la ...sampai disini sahaja...Zima malas nak berkarangan .....xde idea..itupun nasib baik zima update entry untuk tahun nie kalau tidak hm hm...apapun follow n comment ;)

No comments :