Back To The Back

Hey,lama dah update..cuti nie busy sangat.....haha dah macam dewasa pulak  asyik busy jer....nak tahu tak busy apa ..busy helping my mom....hahax....whatever....ehhh korang perasan tak dah masuk december kan cepatnyer.....adik aku kira die cakap tinggal lagi beberapa minggu jer lagi....nak sekolah....minggu nie jugak nak selalu update blog but....kawan-kawan mintak pertolongan  adjust die orang yer blog....

Hari nie pun busy jugak......but saja curi-curi bukak blog...manalah tahu ada perubahan....tweet!!!tadi zima bukak FB ada giveaway samsung.....but kalah....sedih...semua giveaway ...semua nyer kalah...sekali jer menang....mungkin tak ada rezeki....Isnin nie pun nak kena gie sekolah.....beli buku......Ahad nie pun busy jugak....ada hal penting...but Zima akan ambil masa untuk jenguk-jenguk blog yang comel nie....
Apapun...zima sempat jugak study....semalam baru Zima terjumpa satu buku nie ...nak tahu tak apa yang die tulis...."Belajar Study Hard memang bagus tapi lebih baik study smart"....hhahx buku tue pun tak habis lagi baca....sebab malas....ehheheh Jangan malas-malas tak baik...

Ada 3 hari yang lepas....adik zima no.3 ada bagi tahu.....adik zima ira namanya....tak nak ambil peluang yang teramat berharga.....ayah zima cakap kalau UPSR nie dapat 5A nak apa....gie Singapura ker,Bali atau nak ipad atau pun samsung...atau pun basikal but adik zima Ira diam jer...kalau Zima...zima nak samsung camera....wellll dapat snap2 I like it....

Oklah sampai sini jer Ima story morry kat korang.....Ok...Assalamualaikum...Seee Yaaa

2 comments :

cheeze maz said...

Salam, jgn busy2 sgt ya, rest cukup3. Akak menjemput rakan2 menyertai GIVEAWAY 001 CHEEZE MAZ .Link cara2 penyertaan ada di : http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/giveway-sempena-iphone-5-gadget-impian.html

Jika tiada masa menyertainya, harap sangat2 dapat membantu akak dengan :
1) Tekan butan G +1 bagi entry http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/iphone-5-gadget-impian.html
2) Vote akak di denaihati. Cara nak vote akak ada di entry : http://cheezemaz.blogspot.com/2012/12/giveaway-001-tugasan-ke-2.html

cheeze maz said...

Salam adik, mengenai Giveaway Cheeze Maz. Tugasan kedua, adik belum lakukan. boleh lihat tugasan di http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/giveway-sempena-iphone-5-gadget-impian.html