Awesome!!!


Assalamualaikum....cer korang tengok dekat atas tue....Zima tak faham kenapa semua manusia sukakan tarikh nie..meaning lebih suka daripada tarikh Nabi Muhammad SAW....ada yang kata mulai hari nak couple la....itulah ....inilah....macam-macam cerita ada.....tapi yang awesome yer....hari nie bufday my mom punya mom.....and hari ini jugak bufday kawan Zima...Nisa....oh yeerrr hari nie Zima tak letak gambar....sebab pakai iPad....

Apa pun Zima...tetap nak tulis entry.....Zima tak akan berputus asa......urmmm....kepada sesiapa yang pandai SPEAKING boleh tak ajar Zima....buat masa nie Zima cuma SPEAKING ....walaupun BI Zima broke.....Zima nak kongsi sikit 3 hari yang lepas adik Zima....umur 8 years old seorang wira...dalam family nie...namanya Haziq...die dah berjaya Khatan tanpa mengelurkan air mata.....die steady and coollll...Awesome.....

 hari nie pulak Zima dah terlekat dekat TWITTER.....tak tahulah kenapa...FB pulak kadang-kadang jer bukak....tapi yang always bukak adalah BLOG Zima.....Zima nie KakiInternet...KakiBlog....KakiTwitter..KakiFb....KakiStudy......hahah jap Zima fikir.....ada x lagi Kaki...knp x tulis tangan jer....TanganGame.....Opsss terlepas KakiGames...hahahx...awesomekan.....

31/12/12 nie kena pergi sekolah...untuk menentukan kelas tahun depan.....result Zima teruk....sebab ada E...oh men!!!....dalam life Zima x pernah dapat E....Tidakkkkk!!!....Result nie pun belum bagi tahu dekat Ibu Zima....sebab Zima takut kena marah....Zima dah Study hard....tapi....result Zima Dispointed.....Oh yeeeee!!!lebih baik kita Study Smartkan daripada Study Hard.....

Dah 2 tahun Zima duduk kat Kajang nie bahagian Taman Sri Jelok nie....awesome but...Zima tak pernah ada kawan....Zima ada jugak fikir...kawasan nie budak die sombong...tapi...yang sombong Zima....ehhhh tidak Zima tak sombong tapi Zima malu......nak tegur..Zima berharap...dekat TSJ nie dapat kawan.....InsyAllah....kepada sesiapa bdk TSJ nak kawan ngan zima..Zima approve."ehhh knp pulak approve...mcm dekat request Fb jer"....meaning....Zima terima korang nak jadi kawan Zima....

Oh GirLLLLL.....panjang yer entry Zima....mungkin banyak idea lah....itu sebab Zima tulis panjang....lagi satu Zima tak faham kenapa orang suka couple....korang tahu ker apa makna Cinta itu?....Zima tak tahu...tapi yang zima tahu adalah Cinta Kepada Allah...Cinta Kepada Nabi....Cinta Kepada IbuBapa...Cinta Kepada Religion...

Oklah sampai sini jer Zima tulis entry untuk hari Ini....kepada yang buka blogn nie silalah FOLLOW N COMMENT.....Ok lah Assalamualaikum....Seee Yaaaa!!!!

4 comments :

fandyz said...

Salam..Zima.. Keciknya font ni sakit mata nak membaconye.. lagi satu post comment ni susah nak klik.. puas mencari.. kasi modify ek :)

Hazima Hadz said...

ok sir

cikgu Naman said...

kat FB anak² murid duk bercerita pasal cintan cintun pasal tarikh ni lah..adoi

p/s :Jom cuba nasib lucky draw cash, photobook dll di http://www.cikgunaman.com/2012/12/cabutan-bertuah-menggapai-gadjet-impian.html

outbound malang said...

kunjungan gan , bagi-bagi motivasi
semoga menjadi semangat .. :)
Terkadang yang membatasi diri Anda bukan ketidak mampuan dan kekurangan, melainkan dari kemauan Anda sendiri
ditunggu kunjungan baliknya yaa :) terima kasih ..