LOL (1)

Hey...Ima nak mintak maaf sebab dah lama tak bukak blog...ialah....kadang-kadang ada bukak blog tapi malas nak tulis entry baru.Lepas nie Ima nak join lagi segmen-segmen naikkan follower.Egmen-segmen yamg lepas pun,ramai yang komen suruh follow tapi Ima tak follow sebab Ima pakai Ipad....(mesti yang cakap..lah pakai Ipad pun tak leh folow) bukan apa...dekat safari tue penuh dengan website ayah Ima.Ima xleh nak usik..Harap korang faham). And semalam Maak Hijrah....my mom say:jangan ingat bulan jer..tapi solat mesti cukup 5 waktu.....So korang mesti ambil tahu pasal benda tue...ialah...sekarang nie macam-macam berita...So bawa bertaubat....Maal Hijrah nie jugak..semua amalan kita diberi kepada Alllah...dan buku amalan baru dibukak..jadi korang kena mulakan hidup baru dan buat amalan baik.... Kemudian,tahun depan PMR yang terakhir....adoiyai....Ima kena belajar bersungguh-sungguh nie..dan Ima harap jugak Ima dapat keputusan dan kelas terbaik pada tahun 2013 nie....TAWAKAL jer.... Juga,Ima dah tak tahu naik taip apa lagi....sekarang nie Ima bersyukur sebab follower naik makin mendadak...Alhamdulillah.....mungkin sebab join segmen kot....Apapun sampai sini sahaja...Ima nak tulis entry....Harap follow lah...kalau tak nak follow pun Ima tak kesah..Ima tak nak paksa....Oklah Assalamualaikum...See Yaa...=]
SALAM MAAL HIJRAH AND DO THE BEST FOR FORM 3 IN THE NEXT YEAR (2013)

No comments :