"Segmen Lyssa Faizureen | Kenapa Aku Berblog ?


Ima nak cerita kenapa Ima berblog? Ima terjebak dalam berblog nie sebab ibu Ima seorang buat website....juga kawan Ima namanya Wani dan Alia Azmi ......then,Ima mntk kebenaran nak ada blog...ibu ima bagi...tapi pada mulanya berblogger ima tak reti ...maksudnya tak pandai..so ada seorang kawan Ima wani...Ima tanya die ...die ckp pergilah la blog kak Lyssa dari situlah...Ima tengok tutorialnya....masa baca tutorial...Ima tak paham ..so Ima pergi blog kwn Ima Alia Azmi....baca semunya...Ima cari clue....dari situlah Ima faham smua tentang blog....Idola Ima..Ibu Ima sendiri,kawan Ima Wani dan Alia Azmi juga Kak Lyssa..so itulah sebabnya sampai sekarang blog Ima tak boleh dilepaskan.....Ima nak blog Ima macam Kak Lyssa.

44 comments :

Sharifah Nurshahira said...

Dari segmen yg sama ! Singgah sini :D

Eyraaa Rawrr ♥ said...

datang dari segmen sama.
http://elmoblaster.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Nurul Ain said...

singgah sini jugak ye :) http://sigadisain.blogspot.com/2012/10/segmen-lysaa-faizureen-kenapa-aku.html

myu said...

Salam :)
Myu singgah dari segmen yang sama ;)

http://violetrosesmyu.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

SCA said...

segmen same..bw ~
http://sampaicucuratap.blogspot.com/

Nazuerah Azhar said...

Hye Comel, Dari segmen yang sama :)
Salam ukhwah dari Ju'ah, Comel blog awak :)

http://nazuerahazhar.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Eyna Reen said...

dari segmen lyssa :)

http://heyhoneysista98.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Fendy said...

Assalamualaikum...singgah dari segmen Lyssa..
Salam perkenalan...follow sini..no.127..
jemput singgah blog fendy...

http://fendy1302.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Si Matatajam said...

Singgah dari segmen yg sama..happy blogging (^_^)v
http://mymatatajam.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Cikgu Ma said...

datang dari segmen lyssa... ^_^

http://qurratulain-pagaremas.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Cikgu Ma said...

datang dari segmen lyssa... ^_^

http://qurratulain-pagaremas.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Cikgu Ma said...

datang dari segmen lyssa... ^_^

http://qurratulain-pagaremas.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Mama Adam said...

hi!

dr segmen yang sama :)

http://my-adam.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

#129

Nana said...

Assalamualaikum :) Singgah dari segmen yang sama ^_^ Jom serang! http://kehidupancalonupsr.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

MISS Z BERCELOTEH said...

MORNIIIIIING!!
Singgah sini :D

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

AyuInsYiraH said...

assalam...ayu datang dari segmen yang sama...hehehe


http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Budu Bilis said...

saya datang BW dari segmen yang sama. ^^ happy blogwalking

http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Tengku Iji said...

salam perkenalan :) dari segmen lyssa faizureen.
http://tengkuiji.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

kate na said...

Dari segmne yan sama ...http://kate-na.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Novelgurl said...

terusskn berblog dik.;D

aku eryati said...

dtg dr segmen yg sama...http://eryati.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

deqjamucuxx said...

singgah dari segmen yang sama , jom singgah kite nyer laakkk .. joomm laa :)

http://mucuxmellow.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Anis Farhana said...

Hai . dari segmen yang sama :)

http://budakpeliksstory.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

dayana jojo said...

Dari segmen yang sama..
done follow you! (134) follow me back!

http://didijojo.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Minah Sepet said...

Penduduk bumi datang menyerang . Singgah dari segmen yang sama ;)

http://nobodyperfect-iera.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Encik Zaharin said...

I follow

Zamani said...

Zam terbang melayang dari segmen Lyssa & mendarat kat sini ;)

http://zamani84.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Ok, gtg now~ Bye :D

Cik Nas :) said...

baiknya adik :) untung mak adik..akak buat blog tak ckp pun lgi kat mak..

Hanis Syazana said...

singgah sini.. jom singgah blog hanis plak :)
http://rightnot.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

shidaR said...

salam selamat bersegmen ya :)
shida singgah dr segmen lyssa juga..
visit me back >>
195. http://www.duniashida.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html


nice blog :)

Yanie Andierah said...

Datang dari segmen yg sama :) Peserta no.39 . Visit mine ?

Eraz Fadli said...

Datang dengan rela hati membaca isi kandungan entri SEGMEN LYSSA FAIZUREEN | Kenapa Aku Berblog ? di blog ini.. ;)

Jemput melawat blog picisan E'raz : http://www.erazfadli.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Mar Maria said...

Tuan tanah,maria datang melawat ni..jom singgah blog maria pulak..

http://sukaduka-maria.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html


Tq

izwan said...

singgah melawat sini.... http://iznawzi.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Anisa Anuar said...

dtg tinggal jejak...baca ni jugak
http://anisa-mylife.blogspot.com/2012/10/kisah-aku-dan-drive-thru.html

MarliaMarble said...

Singgah,baca entry dan follow sekali..=D

http://guliboolat.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Atirah ★ said...

singgah sini dari segmen yang sama . http://atirahhayati.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html . kalau sudi , follow lah saya ye :D kunjungan anda keblog sy amat dihargai :) sorry kalau sy bw lewat . busy jugak kebelakangan ni . heee :D btw , blog awk ohsem gilaaaa! :)

wany♥ said...

Datang melawat sini :)
http://wanynaziar.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Anis Athia said...

maaf sebab lambat terjah blog ni...dari segmen sama :)

http://www.anisempoi.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

minah sEmpooOT said...

ai,,ai,,fly from same plane..slmt bkenalan..sowi baru dpt singgah..jempot ke blog minah yup! =D

Intan Wandalaara said...

hi.. done follow awak.. dari segmen lyssa :)

http://intanwandalaara.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Juz A Bluelygirlz.... said...

salam hye..
dri segmen yg sme..
done follow u..
vsit my blog ok..
klu sudi follow la skli hehehe

FL blogh0use said...

singgah sini baca entry kenapa tuan blog ni suka berblog sambil usha entry2 menarik yang lain =)

cheeze maz said...

Salam ziarah. Ramai yg suka joint GA ya.

Semua di jemput joint juga ya Giveaway akak, boleh lihat di http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/giveway-sempena-iphone-5-gadget-impian.html

jangan lupa tekan button share di bawah tajuk entry akak ni (http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/iphone-5-gadget-impian_7.html) untuk share di facebook @ tweeter.