Giveaway By Izwan.


http://iznawzi.blogspot.com/2012/10/nak-cenderahati-ni.html

Hey...Ima join lagi satu segmen .....huhuhu kepda sesiapa nak join segmen nie tekan jer web atas tue.....
semua LIKE Ima dah like dah ok ....

Cara nak sertai Giveaway By Izwan :-

1. Buatkan satu entry Giveaway By Izwan.
2. Letakkan banner yang simple tu kat entry korang.
3. LIKE Page Facebook aku dan juga LIKE kat SINI.

Giveaway ini bermula hari ini 02/10/2012 hingga 16/10/2012.
Hadiahnya akan aku beritahu kelak sebab tengah cari hadiah yang sesuai. Kalau nak cenderahati tu, join lah ye, walaupun hadiahnya tak tau lagi apa. nanti dah menang tahulah korang dapat apa ya.

Penerima hadiah :-

5 orang peserta bertuah.
Seorang top refferal.

* Kalau top refferal tu dapat hadiah peserta bertuah gak macam na? Kalau camtu, aku tambah lagi satu hadiah lah kot ya......

1 comment :

fiqah hamed said...

Congrats..awak merupakan salah satu pemenang GA fiqah..Sila hantar detail secepat mungkin.. (:
http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/10/pemenang-partner-giveaway-by-fiqah-dan.html