"Contest Blog Cun Melecun by Ika and Ayu"


kali nie....Ima nak join contest nie...Ima berharap sesiapa yang terjah blog ini silalah join contest INI...

Nie syarat-syaratnya:

CARA PENYERTAAN

1. Buat post tentang contest ni. Letak "Contest Blog Cun Melecun by Ika and Ayu" dkt title. Letak banner sekali. Post ni mesti menarik! klu nak mng laaa :)
2. Jika korg jumpa contest ni dkt blog ika, linkkan banner tu ke blog ika and klu korg jumpa contest ni dkt blog ayu so linkkan contest ni ke blog ayu.

3. Link www.sayasukacontest.com tidak diterima di cbox. Link tersebut korg perlu letakkan di kotak komen post ni.

4. Tag sekurang-kurangnya tiga orang dan pastikan dorg tahu or penyertaan korg serta merta tidak diterima.


BLOG YANG AKAN DIPILIH

1. Tk byk sgt widget. Klu ade byk widget pun, widget mesti disusun dgn elok supaya nmpk kemas.
2. Post tentang contest ni menarik!


Ok kalau nak tahu lebih lanjut...pergie jer blog tue ok..See Ya

2 comments :

aini shahroni said...

saya tag awak untuk segmen nie>>
http://nurainishahroni.blogspot.com/2012/10/jom-join.html

Nurfara Hani said...

gud luck ye:)