Happy birthday.....& lain-lain

Assalamualaikum.....dah lama tak update blog.....itupun kalau ada masa....5 hari lepas bufday adik ima yang kelima......namanya Haziq.....persiapan semunya ibu sediakan ...kek coklat....tart telur..wah sedapnya buatan sendiri....jimat sikit duit ibu ima......dan hari itulah exam UPSR......cousin Ima namanya Nabil...Ima harap die berjaya...opsss topik lain pulak...ima bagi hadiah dekat adik Ima....adalah kad setiap kali hari jadi adik Ima ..Ima akan bagi kad..sebab Ima malaslah nak beli n then nak kena balut....leceh

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
 Ima rasa kad itulah lebih bermakna bagi Ima...sebab kenapa boleh simpan...kalau koyak pun boleh gam......tapi ima akan buat apa sahaja demi adik Ima...walaupun adik Ima pernah sakitkan hati Ima.....lepas jer bufday adik Ima....jumaat tue bufday wawa pulak........Ima ngan kawan sambut kat sekolah......kek,air...semua tersedia...kek habis ajer..samalah dengan air...Ima hentam semua.......sedap!!!!!nyum...nyum

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Ada seorang kawan FB nie ......dia cakap muka Ima selalu ketat meaning (Masam)....ye ker muka Ima masam....die tak tahu disebaliknya.....waktu sekolah Ima suka kacau kwn-kwn Ima...nak katakan nakal.....kadang-kadang bergurau-senda....waktu balik jer Ima diam sebab tak ada sesiapa nak cakap....tak akan lah nak senyum sorang-sorang nanti orang cakap gila pulak.....kalau nak tahu disebaliknya cubalah jadi kawan...mesti seronok.......Jangan fikir negative.....Ima tak akan bercinta or bercouple pada waktu sekolah...sebab belum masanya lagi.........just kawan...or kawan rapat...
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Bulan 10 nie Exam Akhir Tahun untuk menentukan kedudukan kelas & kedudukan sekolah.......Ima kena study hard nie......x pe nie entry last kot ...habis exm nanti Ima continue baliklah ....harap korang be patient......Ima teringin nak kawan dengan budak pandai..& duduk kelas yang pandai...target Ima 3 Wawasan....3 Harapan.......3 Dedikasi.....3 Bestari....Ima harap dapat antara 4 tue....I'm Just study...study and study.......cuma Ima suka sangat bangun lambat.....kul 9:00 baru bangun n suka tidur lewat-lewat.....Ima jangkakan dapat B dalam 8 subjek tu.....
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Ok lah sampai sini jer Ima tulis entry.......klau boleh nak panjang lagi..tapi tak apelah sebab korang bukan baca pun...kepada wawa dan adik Ima Haziq ......Ima nak ucapkan Happy Birthday...semoga panjang umur.....dan kepada kawan FB tadi harap boleh jadi kawan...& lastly kepada pelajar-pelajar SMKTJ2 Ima doakan korang pun berjaya ....juga Ima.....Harap korang follow lah blog ima yang cantik nie..yang penuh dengan bintang2 n comment.....opss terlupa kepada kawan Fb keep smile....smile make you happy n exited....like me.......:)

No comments :