Yeah.....

Assalamualaikum,hari nie penat......semalam ot ngan family.....gie rumah sedara belah atuk punya adik...sebab anak die khawin.....keluar rumah kul 1:00 patutnya setengah jam dah sampai tapi punyalah cari rumah tue x jumpa-jumpa,so lebih kurang 3 kali pusing baru jumpa....rumah tue dekat Taman Sri Gombak.....bila dah sampai terus salam n makan.....kat situ ada cendol sedapnya!!!!!!.....waktu tengah makan jumpalah anak lelaki die....Arie pandang-pandang ( mcm kenal jer)...memanglah kenal sedarakan...tiba-tiba die pulak pandang-pandang....lepas die habis makan die pandang lagi....lepas tue dengar nenek bual-bula dengan mak die .....mak die tanya die nie form berapa...nenek jawab...form 2 .....mak die ckp pulak ohhhhh sebaya dengan Irfan ....kecik nie ker...comel.....Irfan tue budak yang aku jumpa tadi......n then...masuk rumah die...jumpa die lagi..die pandang lagi....masuk rumah die sebab nak tengok bilik pengantin...cantik so aweaome....so turun...salam nenek ngan makcik die kot....die pun pandang lagi....n Arie pun pergilah sebab malaslah org tengah panas nie....hmhmhmhmhm......n then baliklah....

Ahad hari pulak ada adik makcik saya khawin...dekat Putrajaya....pekhawinan die dekat Dewan Majlis Perbandaran.....tempat ayah saya punya adik khawin.....tapi bila nak pergi sana punyalah susah nak cari tempat tue.....pusing 3 kali..........lepas dah jumpa masuk dalam main lif saja- saja jer.....lepas tue makan....n tunggu pengantin datang...tengok jam dah pukul
2:00 pengantin x sampai-sampai lagi ...n then dengar bunyi kompang...lepas pengantin dah sampai dekat pelamin..baru Arie ngan family balik...waktu balik tue sama macam nak pergi sana sesat lagi pusing lagi terus sampai highway.....n then setengah jam kemudian sampailah.....Arie terus bukak blog...n kemas dapur....

Malam nie gie makan ngan family tak tahulah makan kat mana.....anyway hari nie Arie happy sangat....

Oklah hari...nie jer Arie tulis entry esok-esok Arie busy sebab sekolah no time ...ok

No comments :