Tired.....

Assalamualaikum.....dan Selamat Sejahtera...hari nie hari Jumaat...16 Syaban...tak lama lagi nak puasa lebih kurang 2 minggu lagi...n folio Sejarah pun lagi 2 minggu untuk dihantar kepada Pn Hanida..semalam,kelmarin,lusa..hari selasa,rabu n Khamis ada unit beruniform n sukan....3 hari penat .Semalam ada lumba lari 400 meter..huh giler nak pengsan....itupun syukur alhamdulillah sebab dapat nombor 2 ..masa yang diambil x tahu lagi...so redha je la..

Sukantara hari Khamis minggu depan...n raptai hari Isnin minggu depan...itu pun x tahu lagi masuk acara apa...harap-harap dapat masuk 100,400 meter....kawan -kawan paksa masuk kawad tapi....x nak sbab x ske .Hari nie Jumaat...badan pun rasa penat lagi.....hmmmmhmmm....Arie pun da x tahu nak tulis apa lagi idea dah habis ..so korang semua atau digelar pembaca rasa bosan...buat-buat x bosan ok...Sampqi sini je lah Arie tulis entry untuk hari nie...Kalau tulis entry pembaca mesti bosan dengan entry Arie nie...ye lah ini Blog Arie so Arie cerita pasal kehidupan yang indah....ciptaan Allah SWT ini...so TOLONGLAH FOLLOW BLOG ARIE....ARIE NAK CAPAI 1000,000 FOLLOWER...ARIE DAH BLOGWALKING TAPI MASIH LAGI TAK ADA NAK FOLLOW...BERI PENJELASAN SIKIT.....#_#

2 comments :

AzelahSaupi said...

berblog bukan sahaja untuk mendapat follower yang ramai . kite kene ikhlas . mengasah lagi bakat dalam menulis blog itu lagi baik :DDD

Arie Arisha said...

Ok itu memang tujuan saya ...tapi thank you sebab mengingatkan Blogger AzelahSaupi