No Idea

Lama tak update blog,2 minggu lepas happy birtday Arie,so,mungkin boleh cerita pasal tue kot.Ima dah tak ada idea nak cerita.Ok hari lahir Ima 2/5/98.Hari Lahir sekarang tak naklah mewah-mewah sangat.Kalau korang nak tahu cikgu SMKTJ2 ada buat guru-guru penyayang and murid-murid yang lahir 1-7 may.

Masa nak naik stage semua murid-murid dekat bawah ejek,ada yang kata untunglah.........Then,duduk atas stage tue punyalah lama dah lah lama pulak tue.Waktu tue tak percaya,ingatkan mimpi,rupanya betul-betul.Next,pengetua bagi kad ucapan and gula-gula jer,itupun dah cukup daripada tak dapat betul tak+_+.Sebelum 2/5/12.Bulan 4 tue Arie tak nak bagi tahu sapa-sapa kecuali my bestfriend.Tiba-tiba mulut Ima terlepas cakap sebaik diaorang tak baling tepung.Waktu tue PJ hari Rabu,diaorang menyanyi untuk untuk Arie macam persembahan katakan and then ada yang buat lawak , ketawa sampai tak boleh henti.Seronok gilerlah sampai hari tue hari paling best,dulu sekolah SMKPT tak ada buat macam tue cuma bagi ucap atau bagi hadiah.


13/5/12 Peperiksaan Petengahan Tahun,Arie harap kedudukan ang gred menaik.Dalam minggu nie Arie memang busy dengan nak baca buku.Study hard katakan sebab nak capai kejayan.

and Ima nak ucapkan......





ok jangan lupa follow and comment ok

1 comment :

NadNod said...

happy belated birthday :) and goodluck!