My Classmates and Our Classmates

Pejam celik,pejam celik dah masuk bulan 4,masa sekarang cepat berlalu,nak dekat hari Kiamat .........Arie sekarang dah x ingat kwn lama dekat KL tue ialah bila chat ada jer sesetengah x tegur samalah kalau call.Dekat Kajang nie lebih ok daripada dekat KL tue.Sekarang dekat kelas 2 Bijaksana nie budak die sama mcm budak KL,maksud Arie perangai ( like children) / ( mcm budak-budak).Ok balik kepada cerita asal .ok masa bulan pertama Arie masuk kelas 2 Bijaksana,waktu tue Arie ckp dalam hati budak die sombong tapi dia orang tegur budah baru memang lambat ialah mungkin x ada cerita nak diceritakan.First,Arie kenalAzieana,Wan,Ziana,
.Idayu.Second Rose,Fatin and Razia.Thirth,Kawsalyah and Malini.Fourth all boy in class 2 Bijaksana.Our Classmates pulak Amir,and Natasha.Setiap yang aku kenal ada serupa dengan kawan lama aku.Budak lelaki lebih kuranglah.Last ada budak baru nama die Nisa,die nie dari Terenggganu

Ok lah sampai sini jjer jangan lupa follow and comment

No comments :