Perkembangan Diri Aku

Hello guys,dah lama Ima tak tulis entrykan,hari nie Ima akan memperkenalkan diri Ima ok.Firstly sebelum Ima tulis entry korang kena follow atau bila habis baca entry korang follow ok atau korang share atau like .Sebaliknya jika korang tak nak tak per ok. :).Ok sekerang Ima akan cerita perkembangan diri Ima dekat sekolah baru nie.

Semenjak Ima dekat sekolah baru nie Ima telah dilantik sebagai KETUA KELAS,so bila jadi ketua nie banyak betul kerja kena buat and sampai 1 hari Ima pening kepala sebab kena fikir banyak nak ulangkaji lagi,keceriaan kelas kena buat,tapi sebaik Ima dapat  menguruskan kelas.Semalam hari Jumaat guru kelas aku marah sebab mangga kelas hilang , lepas tue guru kelas aku ue suruh banyak RM8.OHhhhhh my GOd kalau nak katakan banyak jugak kena bayar.So Ima kutip duit untuk ganti balik magga kelas tue.

Hari Selas  ni SMK TAMAN JASMIN 2 ada road run,korang tahukan road run tue apa.So Ima dah bersedia untuk menjuarai road run tue.INSYAALLAH semoga diberkati Allah.Oh lupa kita pergi balik ke topik firs sekali.Tadi Ima ada cakap nak perkenalkan diri Ima .Firstly, nama samaran Ima Arisha / Hazima.and then Ima suka aktiviti yang adventure and suka main futsal dengan bola tampar.Ima nie suka pilih kawan jenis macam banyak cakap,tak banyak songeh , pantas dan tak menggedik sangat.

Seconly,Ima nie suka pada waktu lapang baca buku novel and buat crossword,blogging(kalau ada masa),kadang-kadang Ima ulagkaji .Warna kegemaran Ima merah jambu,hijau and purple.Ima suka lagu Yuna, dengan 3 suara.kalau boleh 1 hari nanti Ima nak mempunyai guitar,piano, dengan violin .Third bila Ima dah besar nanti Ima nak pergi Paris,France sebab dekat situ ada EIFELL TOWER,ramai yang kata apa yang best sangat dekat situ bagi Ima palaing best ada EIFELL TOWER and macam-macam lagilah

End, Ima nie sebenarnya rough,sweet,friendly and kind sebab kenapa Ima cakap Ima nie sweet,rough ,kind and friendly sebab Ima nak mengaku diri Ima .hhhehehhehhehe.Sampai sini jer Ima tulis entry ok.have a nice day guys.


                                                                  

No comments :