My New School

               Hai you all dah 3 minggu Ima x bukak blog termasuk tahun lepas.Ima nak mintak maaf sebab Ima busy sangat tahun nie sebab tahun depan Ima nak PMR so,Ima kena usaha dari sekarang.Ok sekarang Ima mulakan tajuk entry Ima sekarang .Tiga mingu lepas Ima mask sekolah baru nama seolah tu SMK Taman Jasmin 2 dekat Kajang .Bagi Ima sekolah tue oklah daripada sekolah lama maksud Ima adalah perubahan sikit kat dalam diri Ima nie.Firstly,masa pendaftaran tue rasa takut sebab nanti dapat kelas teruk .Bila dah pedaftaran,Ima dapat klas 2 Bijaksana kelas ke 7 daripada 12 kelas.Hoooo...sebaik x dapat kelas tercorot.Lepas dah 1 minggu berakhir masuk minggu ke 2,minggu ke-2 tue Ima dah dapat biasakan diri dekat sekolah tue dengan kat kelas tue and Ima dapat ramai kawan ,so Ima kenalah hargai dia orang macam harta sendiri.Fuhhhh ......ayat punya gempak.and minggu ke-2 the end .
                 Minggu ke-3 tue Ima rasa macam dekat sekolah lama banyak cakap,senyum and happy sangat and kt kelas tue adalah ima x berkenan sangat sebab ada 4 orang yang sombong sangat (sorrylah sbab kena berterus terang).Minggu ke-3 habis lepastu cuti TAHUN BARU CINA selama seminggu fuhhh bestnya tapi banyak kerja sekolah.
                  Cuti sekolah nie hari khamis nie kawan lama Ima ajak jumpa diorangdekat PPR dekat KL so Ima rasa happy sangat dapat jumpa diorang tapi xde kawanlah nak temankan so Ima ada plan tapi plan tue  x boleh bagi tahu.
                 Oklah sampai sini jelah Ima tulis entry untuk korang so ima harap korang enjoylah dekat blog aku nie and jangan stop pulak follow blog Ima nie ok.Ima harap korang" have a nice day" .
               

   

No comments :