Malam Yang Terbaik

Hai guys , malam nie Ima rasa seronok sebab gurau senda dekat chat FB .Mungkin hari nielah bagi menyeronokkan .Sambil-sambil chat tue ima nak jugak lihat bintang-bntang di langit atau yang indah tue .Selama 3 minggu nie kadang-kadang adalah Ima selalu kira bintang kat langit tue .Wow cuba tengok gambar kat bawah nie mesti cantikkan

sorrylah ima just ambik dalam google jer sebab malas lah nak ambik gambar n lepas tue nk letak dekat pendrives susah.So ima ambik cara senang lagi bagi bagus.lagi satu Ima x sabar nak sekolah buka sebab semenjak Ima pindah nie Ima seronok belajar n banyak lagilah.Korang nak tahu bumi kita nie semakin panaskan n Ima rasa x puas hati dengan orang sekeliling kita nie selalu nak tebang pokoklah , mcm-mcm lagilah.and Ima nak bagitu supaya kita selamatkan bumi kita daripada terancm macam nie.Korang baa gambar kat bawah nie



Hah nampakkan korang tahukan apa maksud die so tolonglah selamatkan bumi nie.Ok cerita Ima lagi satu mungkin hari khamis atau jumaat ni kali terakhir Ima tulis entry sebab bila sekolah dah bukak Ima kena study hardlah buat kerja sekolah and kalau ada masa Ima tulis.

Oklah sampai sini jer Ima tulis entry Ima and Ima harap korang jangan berhenti follow n comment ok.

No comments :