A New Month A New Story

Hey guys,dah lama Ima dah lama x tulis entrykan.Tajuk entry Ima New month new story .Hah kita nie pejam celik pejam celik dah masuk Disemberkan sekejapnya masa sekarang berlalu cepat betulkan x lama lagi Ima gie holiday kat penang ehmm........rasa x sabar betul .Sepanjang holiday ni kalau boleh Ima nak sangat tulis entry setiap hari and boleh ler Ima dapat target Ima 1000  follower.Blog Ima nie xlah seberapa sangat maksud Ima simple jer.Tapi kan december nie banayk memorikan mcm tahun lepas Ima dngan keluarga gie tengok wayang dengan pegi sungai congkak and beberapa tahun lepas ima dengan kelurga ima gie holiday kat PD (Wah.....best betul).Ima harap tahun nie lagi best atau pun bulan nie holiday terbaik punya (HahahahhaHa)gelak x leh over.

Tapi bulan November tue Ima ngan family Ima gie balik kampung tue pun lepas ambik abang Ima kat SMS Kota Tinggi selepas dah ambik abg nak gie air terjun Kota Tinggi tapi hujan lebat so kita orang singgah kampung kat Segamat,Johor tue pun 3 hari jer .Selama 3 hari kita orang balik kampung adik Ima ngan ima main basikal sa pai Ima jatuh tergolek tue sebaik x cedera lepas tue Ima gie ikut ibu Ima ngan nenek Ima gie supermarket.Tiba2 Ima terjumpa pakcik Ima nama die Ayid (nama panggilan jer) kita orang ingat die dekat sekolah .Tapi Ima x tahu cerita sebenar takut finah pulak.Ok kita balik kepada cerita asalnya ok.........

 Korang pernah gie Penang x Ima pernah waktu tue Ima gie ikut ibu Ima gie kerja best betul n Ima ngie holiday ngan kelurga Ima waktu ima kecik dulu.



Hah sampai sin jer Ima cerita

No comments :