Memori Lama




Assalamualaikum,
     
     Hari nie ima nak ceitakan pasal memori lama Ima .Memori lama Ima waktu Ima Smk Padang Tembak dekat KL.So,Ima rasa banyaklah memori lama dekat sekolah tue.Actually,kawan-kawan Ima dekat Smk Padang Tembak tue, ye ler Ima x de bestfreind atau katakana BFF lah konon,Ima Cuma ada kawan biasa jer.Dekat Smk Padang Tembak mcm-mcm berlaku,waktu Ima jadi pengawas PSS ,Ima kena marah dengan cikgu PSS sebab Ima nak tukar daripada pengawas PSS ke pengawas sekolah.Waktu tue Ima baru sedar pengawas sekolah memang banyak tugas nak dibuat.And ada lagi perkara buruk berlaku Ima gaduh dengan Alia sebab Ima ambik sikit die punya entry dan jadikan entry tue Ima punya (nak katakana gaduh pasal blog)Ima jujur  sebab bila Ima tipukan dosa ,so korang jangan marah Ima,actually entry yang ima copy and paste tue Ima dah delete and Ima belajar buat entry Ima sendiri .Lagi satu perkara lagi Ima gaduh dengan Alia and Ima dah mintak maaf tapi alia maafkan x seikhlasnyer so Ima harap die maaf ima .Alhamdulillah Ima harap Allah bukak hati die supaya Alia maafkan Ima .Lagi satu tue waktu last day sekolah dekat SMK Padang Tembak ,last day waktu sumbangan amik duit RM100.00 dekat situlah ima dapat  jumpa diorang yang kali terakhir .So, Ima rasa sedih sangat and Ima harap diorang  ingat Ima dekat sini .Actually,Ima harap dapat jumpa diorang tahun depan .Ima x dapat cerita panjang-panjang sebab memori lama Ima tue and Ima boleh tunjukkan gambar kawan lama Ima  .
                                                                         


gambar nie masa Sambutan Hari guru Ima dengan cikgu Norulliza n Nasha 

gambar nie waktu Ima gie rumah terbuaka Ima , dalilah, azieda n anisah

Nie lah nama kelas Ima rock tue bukan cuma plus-plus je ayat
( hahahahaha gelah x boleh cover )

Ima mintak maaf sebab tulis entry sikit tapi Ima harap korang happpylah ok.





No comments :