Azam 2012

Ima x sangka kita nie pejam celik pejam celik dah nak masuk 2012.Ima nak beritahu nie apa azam 2012 Ima nie.Azam 2012 nie amat penting bagi Ima sebab Ima nak banggakan kedua-dua ibubapa Ima n Ima nak tunjukkan betapa yer Ima boleh capai strenght As.Ok sekarang Ima bagitahu apa azam 2012 Ima ima

1.Capai strenght As 
-Inilah matlamat Ima , azam Ima.Kalu Ima gagal sekalipun , Ima tetap x kan mengalah (aku nie tidak boleh cepat putus asa)

2.Tidak jemu belajar
-selalunyer Ima jemu nak belajar x tahulah kenapa tapi tahun depan Ima x akan jemu belajar lagi .

3.Tak tinggal solat
-Ima akan cuba supaya x tinggal solat lagi .And Ima janji pada diri sendiri Ima.

4.Cuba jadi matang
-Ima akan usaha supaya jadi lebih matang , macam minggu lepas mak suruh Ima beli gula 1 kg Ima pergi beli gula-gula .( malunyer ).Insyallah Ima akan jadi matang dan x akan jadi macam kanak bawah 12 tahun lagi.

5.Tidak menghampakan mak ayah Ima
-wellll Ima nie xlah perfect sangat tapi Ima menyesal dulu Ima menghampakan mak ayah Ima .Tapi tahun 2012 nie insyallah Ima x akan menghampakan mak ayah ima lagi.



azam dulu Ima simpan lah dalam diary Ima or my heart.
sampai sini sajalah Ima tulis entry dan inilah azam 2012 Ima.And Ima harap korang akan ada azam baru dan good luck ok.

1 comment :

zaty said...

insya'Allah..semoga tercapai azam tu.study rajen2 okay! :D

jemput singgah
http://hisomi.blogspot.com/
thanks :D