Hari raya korban yang pertama and Ima gie duty PSS

Hey guys,

Hari nie Hari raya aidil adha yang pertama.Hari nie mesti mengantokkan sebab kena bangun pagi.Kenapa kena bangun pagi sebab kena solat hari raya aidil adha.Hari raya aidil adha nie tak boleh makan nak katakan puasa sekejap.Kalau nak makan lepas habis sembahyang Hari raya aidil adha,batu boleh makan hahhahahahahaha padan muka(GELAK X BOLEH COVER).Lepas dah sembahyang hari raya aidil adha ngan dah sudah makan,mesti korang gie tengok sembelih lembu.Ima x pergi sebab malas yang pergi pun ayah ngan adik2 Ima.Hari raya aidil adha yang pertama nie Ima bukak internet kat Ipad ngan main game.And then bulan November pun menjelma and cuti sekolah pun akan datang........Kita nie pejam celik pejam celik dah masuk November sekejapkan,masa sekarang cepat,waktu sembahyang cepat and nak katakan semua cepat,Ima daripada form 1 dah nak masuk form 2 hmhmhmhmhmhmhmhm cepat betul masa sekarang nie.(cepAt cepat cepat).hahhahahaha macam Upin & Ipin pulak...........




And masa hari Jumaat Ima gie duty pengawas pusat sumber,lepas dah habis duty lebih kurang pukul 12:30 Ima gie lepak kejap lepas tue gie solat zohor.Lepas dah solat zohor Ima tunggu sampai pukul 2:00.Kenapa Ima kena tunggu pukul 2:00 sebab kena tolong cikgu kemas buku kat bilik (BOSS),and then bagi buku form 3 kat form 2.Uhhhhhhhh penatnyer.Nak tau sampai pukul berapa kita orang tolong cikgu sampai pukul 6:45 uhuhuhuhuhuhuhu penatnyer.Tiba2 lonceng sekolah berbunyi tandanya waktu baliklah.Hmhmhmhmhmhm hari tue Ima happy sangat2 x tahu kenapa.Pelikkan(pelik pelik pelik).Oklah sampai sini je Ima ceritakan.Kalau ske cerita Ima like ler lepas tue follow sekalinyer



                                                             Kalau ske like jer ok !!!!!!

No comments :