Adikku yang naugthy

Hai guys,hari nie Ima nk ceritakan pasal adik Ima.Nama adik Ima Humairah.Nama panggilannya yaya.Dia nie kat rumah nakal sangat.Nak tahu bila kitarorang study ker,main ker ,die mesti kacau atau selongkahkan barang.Bila Ima nk gie sekolah pukul 12:00p.m,die mesti nk ikut Ima gie sekolah.Tapi bila die x de mesti x seronok nk katakan "sunyi".Bila die ada rumah nie bising dengan suara die yang merdu tu.
Sifat,perangai si yaya nie,semua ada dalam diri kitaorang .Hahahhahahha pelikkan. Korang ada ,tak ada kan.Kalau satu nk tahu lagi satu die nie membuatkann kitaorang happy selalu and marah.

Sampai sini jer Ima nak ceritakkan.Ima harap korang baca entry nie sampai habis.Kalau ske like je lah atau komen ok..Nie gambar adik Ima yang comel lote




No comments :